روز جهانی مدیریت پروژه، هر ساله در اولین پنجشنبه ماه نوامبر در سراسر دنیا برگزار می شود. این اتفاق برای اولین بار در سال 2004 میلادی با همکاری موسسه بین المللی آموزش (IIL) برگزار شد. هدف از بزرگداشت این روز ، گردهمایی مدیران پروژه، تیمهای پروژه و تمام فعالان بخش مدیریت پروژه از سازمانها ، نهادها ، صنایع و بخشهای مختلف اقتصادی در کنار هم است تا با به اشتراک گذاردن دانش و تجربیات خود ، سازمانها و واحدهای اقتصادی را به توجه هر چه بیشتر به مقوله مدیریت پروژه ترغیب کنند. امسال نیز پنجمین سمپوزیوم مدیران حرفه ای پروژه ، به امید تکرار دستاوردهای موفق سالهای گذشته ، در تاریخ 11 آبان ماه در دانشگاه تهران برگزار می گردد.
شرکت کامپیوتر و روشهای مکانیزه به جهت همکاری و رابطه تنگاتنگی که با شرکت پیشرو مدیریت پیران (PMPiran) دارد ، حضوری فعال و گسترده در این سمپوزیوم خواهد داشت . جناب آقای مهندس سعید مقدسی مدیر عامل شرکت کامپیوتر و روشهای مکانیزه به عنوان یکی از سخنرانان این مراسم در خصوص یکی از محورهای سمپوزیوم مطالبی را عنوان خواهند کرد...
امروزه نرم افزارهای مورد استفاده در گوشی های همراه نقش بسیار بسیار مهمی را در زندگی روزمره ما بخصوص در موارد کاری و تجاری ایفا می کند و به سبب دسترسی آسان و تسریع امور ارزش بسیار زیادی را در کسب و کار ما ایجاد می نماید، از این رو استفاده از آنها در امور روزانه بیش از پیش مورد استقبال قرار می گیرد. استفاده از چک لیست های الکترونیکی نرم افزار بازرسی و نظارت به جای تکمیل زمان بر چک لیست های بازرسی و نظارت کاغذی نیز سبب افزایش بهره وری فرآیندهای داخلی سازمان می گردد.
در یک مدرسه یا دانشگاه قسمتها و بخشهای مختلفی در فرایند عملکرد از صدر تا ذیل دخیل اند. برای کارکرد هر چه بهتر هر مدرسه ، دانشگاه ، دبیرستان و در کل فضاهای آموزشی لازم است که تک تک بخشها به درستی کار کنند. برای رسیدن به این هدف مدیریت این بخشها باید قادر باشند که برای نگهداری و تعمیرات پیشگیرانه برنامه ریزی داشته باشند و با برنامه زمانبندی مشخص و بازرسی های روتین قبل از اینکه بخشی دچار مشکل شود از اتفاقات قابل اجتناب جلوگیری کنند. نرم افزار CMMS این امکان را به مدارس و دانشگاهها می دهد تا برنامه نگهداری و تعمیرات خود را به طور کامل مکانیزه کرده و با کمترین هزینه از مشکلات پیشگیری کنند.
نرم افزار CMMS تکنولوژی است که برای مراکز آموزشی امکان برنامه ریزی، ضبط و ذخیره عملیاتهای گوناگون و فعالیتهای تعمیرات و نگهداری را فراهم میکند. نرم افزار CMMS برنامه های کاری را دسته بندی و اولویت بندی می کند تا پرسنل مربوط بتوانند در اولین فرصت از وجود تجهیزاتی که دارای مشکل هستند اطلاع پیدا کنند و هر چه سریع تر اقدام به رفع مشکل نمایند. در عین حال یک نرم افزار نت با نگهداری پیشگیرانه به مدیران این مراکز امکان می دهد که به شکل قابل توجهی از وقوع حوادث جلوگیری کنند. بر اساس آخرین مطالعات اقداماتی که نرم افزار نگهداری و تعمیرات تحت پوشش خود قرار می دهد ، از جمله استفاده از بهترین راهکار نگهداری پیشگیرانه به جای تعمیرات پس از وقوع حادثه ، می تواند تا 545 درصد بر افزایش سود این مراکز تاثیر داشته باشد!
در اواسط قرن گذشته که ابتدای شروع مسابقه سفر به فضا میان کشورها بود ، دستیابی به فضا یکی از فاکتورهای غرور ملی یک ملت محسوب می شد، در حدود سال 1950 میلادی ، وزارت دفاع امریکا به این موضوع پی برد که می تواند از تکنولوژی ردیابی ماهواره ها برای ردیابی و تعیین موقعیت جغرافیایی افراد ثابت بر روی سطح کره زمین نیز ، استفاده کند. در آن زمان هیچ کس تصور نمی کرد که برنامه ماهواره NAVSTAR GPS که تحقیقات خودش را در سال 1973 شروع کرد و 4 ماهواره ابتدایی خود را در سال 1978 به فضا فرستاد ، در دهه های آینده محیط و سرشت دنیای ما را تغییر خواهد داد. این سیستم بعدها ، سیستم تعیین موقعیت جهانی یا Global Positioning System نامیده شد.
پرتاب ماهـــواره مدار پایـــین Sputnik توســــط شوروی در 4 اکتبر سال 1957 را می توان آغاز تکنــــولوژی تعیین موقعیت جغرافیـــایی یا Global Positioning System نامید. دانشمندانی که روی این ماهواره ابتدایی سطح پایین مطالعه می کردند دریافتند که می توانند ماهواره را از طریق قدرت سیگنالهای رادیویی مربوط به آن ردیابی کنند. همچنین آنها در طول برنامه ماهواره مدار پایین Sputnik متوجه شدند که اگر آنها توانایی ردیابی موقعیت جغرافیایی یک ماهواره را داشته باشند به معنی آن است که یک فرد روی کره زمین میتواند موقعیت خود را دریافت کند اگر آنها بتوانند سیگنال دریافتی از ماهواره را در برخورد با مدار آن ماهواره ، دریافت کنند.
ادامه مطلب تاریخچه پیدایش تکنولوژی جی پی اس
نرم افزار ردیابی ناوگان خودرویی شرکت کامپیوتر و روشهای مکانیزه